ANTON GLASS SOVA REKLAMCILIK İTHALAT İHRACAT ("DOODLEMOOD" olarak anılacaktır) olarak, sizlere sunmakta olduğumuz hizmetlerimiz ve sair faaliyetlerimiz kapsamında kişisel verilerinizi, yüksek bir özen ve hassasiyet ile gerekli hallerde işlemekteyiz. Bu doğrultuda kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yalnızca aşağıda belirtilen kapsam çerçevesinde, büyük bir sorumluluk anlayışı ile işlenebilmektedir. Bu metin, kişisel verilerinizin işlenmesi hususunda sizleri bilgilendirmek ve verilerinizin hangi esaslar dâhilinde işlendiği konusunda sizleri aydınlatmak için kaleme alınmıştır.

Aşağıdaki "Gizlilik Sözleşmesi", DOODLEMOOD'un, siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir. İş bu sözleşmede DOODLEMOOD'a ait olan WhatsApp Chat Botu'na ("chat bot"), www.doodlemood.me web sitesi'ne ("web site"), ve reklam fromlarına ("reklam formları") her ne surette olursa olsun giriş yapan, etkileşime başlayan ve bilgi veren sairde "kullanıcı" olarak adlandırılacaktır. Chat bota, web siteye, ve reklam formlarına giren ya da etkileşime başlayan her kullanıcı, "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Gizlilik Sözleşmesi

Chat botumuzu, web sitemizi, ve reklam formlarımızı ziyaret eden kullanıcılardan toplanan bilgiler her türlü analiz yapmak amacıyla kullanabilir. DOODLEMOOD bu bilgileri iş ortakları ile paylaşabilir. Ancak telefon numarası, e-posta ve diğer kişisel bilgiler, hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da başka bir kuruluşla kullanıcının izni olmaksızın paylaşılmayacaktır.

DOODLEMOOD kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarımızla etkileşime başlayan kullanıcıların kişiyi tanımlayan bilgileri (telefon numarası ve WhatsApp lakabı) toplanacaktır. DOODLEMOOD bu bilgileri, gelecekte, pazarlama, pazar araştırması, satış bilgilerinin takibi ve size ulaşmak gibi amaçlarla kullanmak üzere saklayacaktır. Sizden talep edilmeyen kişisel bilgileri bize verdiğiniz takdirde, bu bilgileri bu sözleşmede belirtilen şekilde kullanmamızı onaylamış olmaktasınız.

Elde edilen kişisel veriler, yurtiçi veya yurtdışında DOODLEMOOD'un çalıştığı hizmet servis sağlayıcılarının tesisi bulunan başka bir ülkede ilgili mevzuat ve öngörülen güvenlik önlemleri dahilinde veriler aktarılabilir, depolanabilir, işlenebilir.

Kişisel Veriler Kanunu uyarınca, elde edilen kişisel veriler DOODLEMOOD tarafından, hukuka ve dürüstlük kuralına uygun, güncel, meşru amaçlar için, ölçülü ve ilgili mevzuata uygun sürelerle işlenebilir.

DOODLEMOOD kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar.

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde

b.) DOODLEMOOD'un mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla

c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde

DOODLEMOOD'da kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu "Gizlilik Sözleşmesi" metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. DOODLEMOOD bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

DOODLEMOOD tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. DOODLEMOOD, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır. Ancak buna rağmen güvenlik ile ilgili konularda bir garanti verememektedir.

İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar DOODLEMOOD'un sorumluluğunda değildir.

Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgiler toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet browser'ın türü, işletim sisteminiz, sitemize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.

Sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza bilgi konulabilir. Bu bilgi, bilgi belirteci ("cookie") formatında ya da benzeri türden dosyada olacaktır ve bize birkaç yönden yardımcı olacaktır. Örneğin, cookie'ler, siteleri ve reklamları sizin ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenlememizi sağlayacaktır. Hemen hemen tüm internet browser'larda, cookie'leri hard diskinizden silmek, yazılmasını önlemek ya da kaydedilmeden önce uyarı mesajı almak için seçenekler vardır. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen browser'ınızın yardım dosyalarına ve kullanım bilgilerine bakınız.

Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarımızda diğer web sitelerine linkler bulunmaktadır. Gizlilik Sözleşmesi sadece bu Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarımız için geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. Bu Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarda bulunan link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait Gizlilik Sözleşmesi ve Kullanım Şartları geçerlidir. Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlar'dan linkle gittiğiniz diğer web sitelerinde o sitelere ait Gizlilik Sözleşmesi ve Kullanım Şartları metinlerini bularak okumanız önerilir.

DOODLEMOOD bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarımızı kullanarak bu "Gizlilik Sözleşmesi"nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişiklik kullanıcı tarafından kabul edilmiş sayılır.



Kullanım Şartları

DOODLEMOOD ("Chat bot," "bizim," "biz" veya "bize") kullanıcılara WhatsApp üzerinden mesajlaşma ve bilgi edinme gibi hizmetler sunar. DOODLEMOOD'un hizmetlerini kullanımınızla ilgili koşulları anlamak için lütfen Hizmet Koşullarımızı okuyun. Chat botumuza WhatsApp üzerinden erişerek, hizmetlerimizi, özelliklerimizi, yazılımlarımızı ya da İnternet sitemizi (toplu olarak "Hizmetler") kullanarak Hizmet Koşullarımızı ("Koşullar") kabul etmiş olursunuz.

Hizmetlerimiz hakkında

Chat botumuz, web sitemiz, ve reklam formlarumuzla etkileşime girerek sistemimize telefon numaranız, isminiz ve WhatsApp lakabınız iletilir. Hizmetlerimizden yararlanmanızı sağlayacak kodların yer aldığı kısa mesajlar ve telefon aramaları almayı kabul edersiniz.

Yaş. Hizmetlerimizi kullanmak için minimum 18 yaşında (veya ebeveyn onayı olmadan Hizmetlerimizi kullanma yetkisine sahip olmak için ülkenizdeki kanunların zorunlu kıldığı yaşta) olmalısınız. Yürürlükteki yasalar çerçevesinde Hizmetlerimizi kullanmak için gerekli minimum yaşta olmanın yanı sıra, ülkenizde Koşullarımızı kabul etmek için gerekli yaşa gelmediyseniz ebeveyninizin veya vasinizin sizin adınıza Koşullarımızı kabul etmesi gerekir.

Ücretler ve Vergiler. Hizmetlerimizi kullanımınızla ilişkili olarak operatörünüzün veri paketlerinin yanı sıra diğer ücret ve vergilerden de tamamen siz sorumlu olursunuz. Uygulanabilir vergiler dahil olmak üzere Hizmetlerimiz için sizden ücret alabiliriz. Siparişleri reddedebilir veya iptal edebiliriz. Yasaların gerektirmediği takdirde Hizmetlerimiz için para iadesi sunmayız.



Made on
Tilda